112Gelderland

Politie houdt 2 mannen aan na mishandeling

Wageningen - De politie heeft in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 februari twee mannen, een 21-jarige man uit Wageningen en een 22-jarige Renkummer, aangehouden na een opstootje bij een horecagelegenheid in Wageningen. Zij worden ervan verdacht de eigenaar van de zaak en een klant te hebben mishandeld.

Omstreeks 01.00 uur was de twee mannen (en nog een andere man) de toegang tot de horecagelegenheid ontzegd. Reden hiervan was dat zij zich binnen vervelend zouden hebben gedragen. De mannen waren het hier kennelijk niet mee eens; ze wilden niet vertrekken en bleven zich vervelend gedragen. Hierop ontstond er een opstootje waarbij de eigenaar van de zaak klappen zou hebben gekregen. Een klant schoot de eigenaar te hulp. Gewaarschuwde agenten hebben in de omgeving twee van de drie mannen aangetroffen; zij konden worden aangewezen door getuigen van de mishandeling. De twee zijn ingesloten voor nader onderzoek.

/

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten