112Gelderland

Mannen stelen uit tankshop

Breukelen - Meerdere mannen stalen op donderdagavond 14 februari spullen uit een tankshop. Agenten wisten vier van hen aan te houden.

Rond 23.00 uur ging een agent in zijn vrije tijd tanken bij benzinestation Haarrijn aan de Rijksweg A2. In de tankshop zag hij dat rond de vijftien personen levensmiddelen uit de stellingen pakten en onder hun kleding stopten. Vervolgens verliet de groep de shop en zij stapten in meerdere autos. De agent besloot n auto met daarin vier verdachten te volgen en hij belde 1-1-2.

Meerdere politie-eenheden gingen die kant op en gaven de bestuurder van de auto op de Rijksweg A2 ter hoogte van Culemborg een stopteken. In de auto zaten vier Roemenen, drie mannen van 39, 42 en 50 jaar en een jongen van 16 jaar. Zij werden allen aangehouden. Het viertal is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek vastgezet.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten