112Gelderland

Politie zoekt contact met betrokkene aanrijding

Wezep - De politie zoekt contact met de bestuurder van een auto die donderdagmiddag 20 september in botsing kwam met een meisje van 9 op een zebrapad op de Veluwelaan in Wezep. Het meisje stak met haar fiets aan de hand het zebrapad over toen een auto haar raakte.

Het ongeval vond rond 17:00 uur plaats, op het zebrapad ter hoogte van het Heidepad. De auto kwam zeer waarschijnlijk uit de richting van de Keizersweg. De bestuurder is wel gestopt, maar is daarna doorgereden, wellicht omdat het meisje niet gewond leek te zijn geraakt. Het meisje is alleen naar huis gegaan en heeft thuis verteld wat er gebeurd was. Ook bleek zij toch gewond te zijn geraakt; ze heeft een gekneusde enkel en arm opgelopen. De politie zoekt contact met de automobilist die betrokken was bij de aanrijding om de zaak netjes af te kunnen handelen. Ook als er mensen getuige zijn geweest van deze aanrijding hoort de politie het graag via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten