112Gelderland

Culemborg - Praten met de politie in speciale vrachtwagen

Vandaag staat het Mobile Media lab van de politie in Culemborg. Dat is een vrachtwagen met een mobiele kantoorruimte. Van15.00 tot 20.00 uur zijn er agenten aanwezig om inwoners van Culemborg te woord te staan over autobranden. Deze week waren de branden volop in het nieuws omdat er een beloning van 20.000 euro is uitgeloofd.

Wat kan ik als inwoner van Culemborg zelf doen in de strijd tegen autobranden Wat doet de politie Hoe kan ik anoniem getuigen En hoe werkt de beloning Met al deze vragen kunnen mensen vandaag terecht. 

In de uitzendingen van Opsporing Verzocht, Hart van Nederland en BureauGLD werden deze week verschillende aanwijzingen gedeeld die de politie heeft in het onderzoek naar autobranden. Ook werd er een beloning van 20.000 euro uitgeloofd. Vorig jaar gingen er in Culemborg meer dan veertig autos in vlammen op. Lees hier hoe we eerder een oproep deden om informatie te delen.   

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten