112Gelderland

Rijssen - Opening politiepost in gemeentehuis Rijssen

Op 8 januari 2018 om 10.00 uur wordt de politiepost in het gemeentehuis van Rijssen officieel in gebruik worden genomen. Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Inwoners kunnen bij de politiepost terecht met vragen of voor het doen van aangifte. Het politiebureau aan de Molenstalweg 17A in Rijssen sluit haar deuren.

De politiepost is vanaf 8 januari gevestigd in het gemeentehuis aan het Schild 1 in Rijssen. Mensen kunnen hier dagelijks tussen 10.00 13.00 uur binnen lopen voor vragen. Daarnaast biedt de plek in het gemeentehuis de gelegenheid voor het opnemen van aangifte. Het opnemen van aangifte gebeurt altijd na een afspraak via 0900-8844. Het is ook mogelijk om voor verschillende zaken digitaal aangifte te doen via www.politie.nl. De wijkagenten gebruiken de politiepost in het gemeentehuis ook als werkplek tijdens hun dienst. 24/7 bereikbaar  Naast de openingstijden van de politiepost is de politie 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Het alarmnummer 112 geldt voor spoedeisende zaken. Bijvoorbeeld bij levensbedreigende situaties, maar ook bij het zien van een misdrijf of een verdachte situatie. Voor alles wat zonder zwaalicht kan en voor informatie en advies en voor het maken van een afspraak kan gebeld worden met 0900-8844. In Twente is de politie daarnaast ook bereikbaar via social media POL_RijssHolt en via Facebook Politie Rijssen-Holten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten