112Gelderland

Hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld

Voorthuizen - In een woning aan de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen heeft de politie op dinsdag 12 februari een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In de woning en een daarbij behorende schuur werden circa 960 hennepplanten aangetroffen.

De politie bezocht de woning na een tip. Daar aangekomen bleek ook, dat het dak van de aangrenzende schuur als enige niet met sneeuw bedekt was. Bij de schuur troffen agenten een aantal zakken met henneptoppen aan en in de schuur stonden ongeveer 550 hennepplanten. Daarop is besloten om ook de woning te controleren. Hier werd de rest van de planten ontdekt.

De politie heeft de planten en de apparatuur in beslag genomen. Deze worden vernietigd. De stroom bleek illegaal afgetapt. Er was ten tijde van het ontmantelen van de hennepkwekerij niemand aanwezig en het verhoor van de telers zal later plaats vinden.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten