112Gelderland

Politie houdt passantenonderzoek in onderzoek schietpartij Wageningen

Wageningen - In het onderzoek naar de schietpartij in een woning aan de Tarthorst in Wageningen, waarbij op dinsdag 5 februari een 33-jarige Wageninger gewond raakte, heeft de politie een week later, dinsdag 12 februari een passantenonderzoek gehouden. Daarbij hoopt het rechercheteam getuigen te vinden met bruikbare informatie voor het onderzoek.

De politie heeft intussen het slachtoffer kunnen verhoren, waarbij onder meer bekend werd dat de 33-jarige man vorige week dinsdagavond bij thuiskomst even voor tien uur werd verrast door een vreemde in huis waarbij er is geschoten. De Wageninger liep door het schieten letsel op en moest naar het ziekenhuis. Daar is het slachtoffer nog steeds en van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Gedurende het passantenonderzoek is dinsdagavond tussen half negen en elf uur een groot aantal personen benaderd, waaronder een aantal potentile getuigen. Die zullen de komende tijd door het rechercheteam nader worden verhoord. Het onderzoek naar de gebeurtenis in de woning van het slachtoffer gaat intussen onverminderd door. Het rechercheteam onderzoekt daarbij meerdere scenarios. Welke dat zijn wil de politie op dit moment vanwege onderzoeksbelang nog niet bekend maken.

Daarnaast is de politie nog op zoek naar particulieren en of bedrijven in de buurt van de woning aan de Tarthorst die wellicht beveiligingscameras hebben. Daarop zouden voor het onderzoek interessante beelden op kunnen staan. De politie roept hen dan ook op zich te melden. Ook komt het rechercheteam graag in contact met andere getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met het schietincident te maken zou kunnen hebben, maar nog niet met de politie hebben gesproken. Het rechercheteam is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via mail. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten