112Gelderland

Apeldoorn, Beuningen, Zutphen - Zaken in Bureau GLD van 11 oktober

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Apeldoorn, woninginbraak Op zaterdagmiddag 15 juli wordt ingebroken bij een woning aan de Schapendoesweg 5 te Apeldoorn. Getuigen zien twee onbekende vrouwen met een bos bloemen bij de woning aanbellen en daarna achterom lopen. De bloemen zijn kort daarvoor gekocht bij een supermarkt in de buurt. De aankoop en de twee vrouwen zijn op de bewakingsbeelden van de winkel te zien. En van de twee vrouwen is inmiddels herkend naar aanleiding van een soortgelijke woninginbraak maar de andere nog niet.

Beuningen, babbeltruc Op zondagmorgen 13 augustus wordt bij een 89-jarige vrouw aangebeld door voor haar een onbekende man. De man weet zich de woning van de hoogbejaarde vrouw binnen te kletsen en vertrekt na enige tijd weer. Tegen de avond merkt de vrouw dat haar portemonnee is verdwenen. De onbekende man is vastgelegd door bewakingscameras. De beelden van de onbekende man worden in de uitzending getoond.

Zutphen, overval Jumbo Op maandagavond 25 september werd de Jumbo supermarkt aan Ruys de Beerenbrouckstraat overvallen, door 3 of 4 onbekende personen. Net na sluitingstijd werd de toegangsdeur geforceerd en het personeel bedreigd. Met geldcassettes verlaten de overvallers de winkel en gaan er op twee scooters vandoor. De overval is op bewakingsbeelden vastgelegd.

Zutphen, diefstal uit woning Op vrijdag 21 juli net na middernacht wordt uit een woning aan de Hamersplaats een iPad weggenomen. Op bewakingsbeelden van de buren is te zien hoe een onbekende man over het dakterras richting de woning loopt. Deze beelden komen in de uitzending aan bod.

Apeldoorn, beroving met geweld Op woensdagavond 4 oktober rond 21.05 uur werd bij het kruispunt aan de Vlijtseweg, richting de hoek Vlijtseweg / Edisonlaan een 18-jarige inwoner van Apeldoorn door drie onbekende jongens beroofd. Hierbij werd het nodige geweld gebruikt. Uiteindelijk weet het slachtoffer zich los te rukken. De drie onbekende jongens gaan er vandoor met zijn rugtas. In de uitzending meerdere vragen en signalementen van de drie onbekende jongens.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten