112Gelderland

Winkeldief aangehouden na glijpartij

Ermelo - Maandagmiddag 11 februari is een 33-jarige man zonder vaste woonplaats per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was op het Raadhuisplein uitgegleden en liep letsel aan zijn voet op. Kort daarna bleek, dat de man bij verschillende winkels in Ermelo diefstal had gepleegd.

De politie assisteerde het ambulancepersoneel na een melding over een glijpartij met letsel. De man werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Kort daarna kwam bij de politie een melding van winkeldiefstal binnen waarbij het signalement overeenkwam met de zojuist naar het ziekenhuis vervoerde man.

Na verder onderzoek bleek de man inderdaad bij verschillende schoenen- en kledingwinkels in Ermelo spullen te hebben weggenomen. In het ziekenhuis werden de gestolen spullen bij de man aangetroffen. Hierop is hij aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

( / )

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten