112Gelderland

Auto gestolen na woninginbraak

Emst - De politie onderzoekt een woninginbraak die in de nacht van zondag op maandag 11 februari is gepleegd aan de Kanaalweg in Emst. Ook de auto van de gedupeerden is gestolen.

De inbraak werd s nachts gepleegd, rond 02:00 uur. Men bleek te zijn binnengekomen door een raam te forceren. Op enig moment stond er ineens een inbreker in de slaapkamer van de bewoners, die hier wakker van werden en oog in oog met hem stonden. De inbreker ging er vervolgens snel vandoor en de politie werd gebeld. De auto die is gestolen is een groen/blauwe Volkswagen Golf, type 4, met kenteken 75-JL-BG. Het voertuig staat als gestolen gesignaleerd. Verder is er uit de woning ondermeer geld gestolen.

Van de inbreker die is gezien is alleen bekend dat hij een lichtgetint uiterlijk heeft en een grijs/groen petje op had. Het is niet met zekerheid te zeggen of hij alleen was.

Als er mensen zijn die misschien iets verdachts hebben gezien s nachts, of de auto hebben gezien, vraagt de politie hen te bellen met 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten