112Gelderland

Druten - Politie vraagt mensen om uit te kijken naar vermiste man

De politie doet onderzoek naar de vermissing van een 51-jarige man uit Druten. Hij is zondag vertrokken uit een instelling waar hij woont. Sindsdien is hij spoorloos. De familie en hulpverleners maken zich ernstig zorgen en hebben de hulp van de politie ingeroepen.

Het gaat om Gerard Willemsen. Hij woont in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Gerard is zondag (6 augustus) op zijn fiets vertrokken na een conflict met zijn verzorgers. Gerard is al eerder weggelopen. Hij is verstandelijk beperkt en autistisch. De politie kijkt naar hem uit. Zijn signalement is verspreid onder politieagenten in Nederland, zodat ze kunnen reageren als ze hem tegenkomen. Ook de hulp van burgers wordt nu gevraagd. Hebt u Gerard gezien Herkent u hem aan de hand van de foto en/of het signalement  Zie onderstaande link: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2017/augustus/gerard-willemsen.html  Blanke man Normaal postuur 1.75 lang Kort opgeschoren blond/grijs haar Bij zijn vertrek droeg hij een crmekleurig petje Groene schoenen Een groen vest Een beige broek Gerard is zondag vertrokken op een zilver/grijze Gazelle Eclipse. Hij had zijn regenpak bij zich en zijn telefoon. Uit onderzoek is gebleken dat de telefoon uit staat. 

Hebt u informatie over Gerard, of hebt u hem deze week gezien De politie komt dan graag met u in contact. U kunt ons bellen via 0900-8844. Ook kunt u uw melding via internet doen. (fdv)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten