112Gelderland

Nijmegen - Winkelier neergestoken; dader meldt zich later aan het bureau

Donderdagmiddag raakte een 35-jarige man uit Rhenen ernstig gewond nadat hij diverse steekwonden had opgelopen. Het slachtoffer is buiten levensgevaar maar blijft voorlopig nog in het ziekenhuis. Een 37-jarige Nijmegenaar meldde zich eind van de avond op het politiebureau.

Na de melding gingen diverse eenheden ter plaatse. Ook de ambulance was gewaarschuwd. De agenten zochten naar de dader en troffen even later het slachtoffer bloedend op de grond aan. Een passant verleende eerste hulp. Het slachtoffer was bij kennis. Als snel werd duidelijk wie de dader was en werd in de wijde omgeving naar de verdachte uitgekeken. De politie sprak met getuigen en heeft beeldmateriaal veiliggesteld. Forensische opsporing deed onderzoek op de plek van het steekincident. De verdachte werd thuis niet aangetroffen maar meldde zich later op de avond op het politiebureau in Nijmegen. Hij werd ingesloten. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Dankzij de vrouw die eerste hulp verleende aan het slachtoffer heeft hij het mogelijk overleefd. De politie zou graag met deze vrouw  in contact komen via het telefoonnummer 0900-8844.   (fdv) 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten