112Gelderland

Voorthuizen - Commotie rondom man met buks

De politie heeft gisterenavond even voor 21.00 uur een 69-jarige man uit Voorthuizen aangehouden op de Apeldoornseweg, nadat er meldingen over hem binnen waren gekomen dat hij met een luchtbuks zou rondlopen op de openbare weg. De man wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Bij zijn aanhouding bleek dat hij onder invloed van alcohol was.

Er waren diverse meldingen binnengekomen. Diverse eenheden gingen op weg naar de melding. Een agent die als eerste ter plaatse was trof de bewuste man aan bij zijn woning en hield hem aan. De buks werd op het terrein aangetroffen en in beslag genomen. Collegas hebben de verdachte van hem overgenomen en naar het bureau gebracht. Daar mocht de verdachte nog even blazen. Het ademanalyseapparaat stopte bij 680 ug/l. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.    (fdv)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten