112Gelderland

Nijmegen - Inbrekers gezocht; politie zoekt getuigen

In de nacht van zondag op maandag tussen 03.50 en 04.00 uur, werden drie bewoners die boven een koffieshop wonen aan het Kelfkensbos, belaagd door inbrekers die zich toegang hadden verschaft via de toegangsdeur van de winkel. De woningen zijn bereikbaar via de winkel.

De bewoners werd bruut opgeschrikt door de daders. En van de bewoners was zo bang dat hij eerst geprobeerd heeft de inbrekers te verjagen en toen dat niet lukte is hij uit het raam gaan hangen en heeft om hulp geroepen. Diverse omwonenden hoorden het geschreeuw en belden 112. En bewoner liep lichte verwondingen op, door een slag op zijn hoofd, toegebracht door n van de daders. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de inbraak. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.   

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten