112Gelderland

Ernstige mishandeling Arnhemmer bij Opsporing Verzocht

Arnhem - In de uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt morgenavond, dinsdag 12 februari, aandacht besteed aan een ernstige mishandeling op eerste kerstdag, afgelopen 25 december 2012. Een 25-jarige Arnhemmer werd op het Koningsplein in het centrum van Arnhem toen zo ernstig mishandeld dat hij daar tot op vandaag de gevolgen ondervindt.

Het slachtoffer werd die ochtend rond half zeven gewond op het Koningsplein aangetroffen nadat hij kort daarvoor was mishandeld. De man bleek niet aanspreekbaar en werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn situatie verslechterde kort daarna tot zeer ernstig: de man raakte in coma. Nu, anderhalve maand later is hij weer uit coma, maar blijkt de rechterkant van zijn lichaam verlamd, hij is blind aan zijn rechteroog, wordt beademd en nog altijd niet aanspreekbaar.

Tijdens de uitzending wordt een beroep gedaan op de kijkers om te vragen of er wellicht getuigen zijn, zodat de dader of daders kunnen worden gepakt. Opsporing Verzocht wordt morgen, dinsdagavond 12 februari om 21.25 uur uitgezonden op Nederland 1. De herhaling is een dag later: woensdag 13 februari om 12.00 uur op Nederland 2.

 

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten