112Gelderland

Nederland - Opsporing Verzocht: opheldering over dood Everald Suensberg

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 4 juli is er onder meer aandacht voor de dood van Everald Suensberg uit het Gelderse Druten. Het levenloze lichaam van een, toen nog onbekende, man wordt op 9 juni in de zee bij Noordwijk gevonden. Pas vijf dagen later nadat in Opsporing Verzocht een foto van het slachtoffer is getoond, wordt zijn identiteit vastgesteld. Suensberg is zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen.

In Opsporing Verzocht worden getuigen van het misdrijf opgeroepen zich te melden. Ook wordt het publiek gevraagd mee te denken over een mogelijk motief.     Hieronder vindt u het overzicht van alle items die in de uitzending aan bod komen: Tiel: woningovervallen marktkoopman Amsterdam: zware mishandeling Marnixstraat Vleuten: zware mishandeling Almere: diefstal parfums Noordwijk: dood Everald Suensberg Leiderdorp: overval restaurant de Chinese Muur Elst: kassagraaier Almelo: brandstichting Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht is dinsdag 4 juli van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 5 juli rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op live.politie.nl. Wilt u de zaken nog eens terugkijken Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten