112Gelderland

Nederland - Ontvoering lid No Surrender in Opsporing Verzocht

Op 21 september 2016 werd een toen 36-jarige man in Breda ontvoerd vanaf de parkeerplaats van IKEA, nadat hij daar al door 4 mannen was mishandeld. De man wil aan de politie erg weinig kwijt over die dag. Het slachtoffer was kaderlid van motorclub No Surrender. In Opsporing Verzocht vraagt de politie iedereen mee te helpen deze zaak op te lossen.

Alle zaken die in de uitzending aan bod komen op een rijtje: Helmond: neergestoken vrouw Op de Nationale Opsporingslijst: Geral Palm Breda: ontvoerd No Surrender-kaderlid bij Ikea 's Gravendeel: inbraak waarbij is geschoten Breda: overval op de Albert Heijn Rotterdam: overval op de Kwikfit Apeldoorn: overval op een snackbar Sint Maartensdijk: overval op een snackbar Tilburg: inbraak bij het Kruidvat Driebergen: overval op een sigarenwinkel Tilburg: inbraak sportvereniging Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht is dinsdag 13 juni van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 14 juni rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken via live.politie.nl . Wilt u de zaken nog eens terugkijken Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten