112Gelderland

Well - Politie onderzoekt overlijden jongen (14) in Maas; UPDATE

De politie is een onderzoek gestart na het overlijden van een 14-jarige jongen uit Helmond zaterdagmiddag 27 mei in de Maas bij Well (gemeente Maasdriel).

De hulpdiensten werden zaterdagmiddag 27 mei rond vijf uur gealarmeerd dat er een jongen werd vermist in het water. Direct is er met boten en een helikopter naar de jongen gezocht. Rond kwart over zes werd hij door duikers van de brandweer aangetroffen in het water. Hij is direct door de hulpdiensten gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten. De jongen is ter plekke overleden.Volgens getuigen zou de jongen zijn overvaren door een waterscooter. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het overlijden en heeft n persoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De personalia van de verdachte zijn op dit moment nog niet bekend. Ook heeft de politie meerdere waterscooters in beslag genomen voor (sporen)onderzoek.

Om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben. Hebt u informatie Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Het onderzoek naar de precieze toedracht van het overlijden van een 14-jarige jongen zaterdagmiddag in de Maas bij Well is nog in volle gang. De politie heeft een 26-jarige man uit de gemeente Zaltbommel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De man zit nog vast en is in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek. Verder is de politie nog bezig met het horen van getuigen en het onderzoek aan de inbeslaggenomen waterscooters. Hebt u informatie over de toedracht van dit incident en hebt u nog niet met de politie gesproken Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten