112Gelderland

Doetinchem - Portier belaagt door gasten

Zaterdagnacht rond 02.30 uur zijn twee mannen van 23 en 25 jaar oud aangehouden voor openlijke geweldpleging in een horecagelegenheid aan de Grutstraat in Doetinchem. Beide verdachten komen uit Doetinchem.

Tijdens de horecanacht sprak de portier van het caf twee mannen aan op hun ongewenste gedrag; beiden werden gesommeerd de zaak te verlaten toen dat niet veranderde. Hierop ontstond het nodige duw en trekwerk met de overlastgevers en kreeg de portier meerdere vuistslagen van enkele omstanders. Toen de groep zich naar buiten had verplaatst met de portier, werd daaruit een barkruk in zijn richting gegooid. Agenten die op dat moment buiten aanwezig waren, konden direct hierop het duo aanhouden. Een derde verdachte wordt binnenkort op het bureau verwacht; hij kon vannacht wegkomen maar is bekend. Direct na het incident heeft de politie al enkele getuigen gehoord; anderen worden nog benaderd. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten