112Gelderland

Valkenswaard en Waalre - Verdachte spullen gevonden in auto na aanrijding

Wij hielden donderdagochtend 4 mei een automobilist uit Wijchen aan nadat hij na een korte achtervolging een aanrijding veroorzaakte in Waalre. In zijn auto vonden we diverse spullen die wijzen in de richting van mogelijke productie van harddrugs.

Bij een woning aan de Vogelkersstraat in Valkenswaard zagen wij donderdagochtend kort voor 8.00 uur een automobilist vertrekken die wij wilden controleren. De bestuurder stopte echter niet toen wij een stopteken gaven en ging ervandoor in de richting van Waalre. Op de Eindhovenseweg keerde hij zijn auto om en kwam in botsing met een tegenligger. Niemand raakte gewond bij de aanrijding. De 26-jarige automobilist uit Wijchen hielden wij aan. In zijn auto vonden we spullen die gebruikt kunnen worden voor de productie van synthetische drugs. Het ging onder meer om twee jerrycans met chemicalin, gasbranders, maatbekers en meetapparatuur. De auto en de spullen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Vervolgens zijn een woning aan de Vogelkersstraat in Valkenswaard en de woning van de verdachte in Wijchen doorzocht. Bij deze doorzoekingen zijn vooralsnog geen specifieke bijzonderheden naar voren gekomen. De verdachte man zit vast voor verder onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten