112Gelderland

Vriezenveen, Almelo, Zwolle - Zaken in Onder de Loep van 4 mei

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.

Vriezenveen, inbraak kerk Op maandag 16 januari werd ingebroken bij een kerk aan het Westeinde. Hierbij werd o.a. een pinpas buitgemaakt. Met de pas werd later die dag gepind bij een pinautomaat in Wierden. Van de onbekende pinner zijn bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.  

Almelo, diefstal uit kerk Een nog onbekende vrouw nam de afgelopen maanden meerdere malen geld weg uit een offerblok van een kerk aan de Boddenstraat. De vrouw en de diefstallen staan duidelijk op bewakingsbeelden.

Zwolle, diefstal parfum Een vrouw nam op donderdag 2 maart een fles parfum ter waarde van 69,- weg uit een winkel aan de Diezerstraat. Wanneer het personeel de vrouw en haar vriendin aanspreken en vragen om in haar tas te mogen kijken, verlaten ze acuut de winkel.

Zwolle, diefstal telefoon Op dinsdag 28 maart steelt een man een telefoon vanaf een balie in een winkel aan de Diezerstraat. De man en de diefstal staan zeer duidelijk op bewakingsbeelden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten