112Gelderland

Politie zoekt getuigen van verkeersagressie

Doetinchem - De politie zoekt getuigen van verkeersagressie; dit incident vond vrijdag plaats tussen 17.00 en 17.30 uur op de Houtsmastraat in Doetinchem. Een 41-jarige verdachte uit Arnhem is daarvoor aangehouden. Voor het verdere onderzoek is de politie dringend op zoek naar personen die getuige zijn geweest van deze verkeersagressie, het inrijden op de auto.

Bij deze gebeurtenis raakten twee personenautos elkaar opzettelijk, terwijl de voertuigen over de Houtsmastraat reden, in de directe omgeving van het winkelcentrum. In de rode Volvo V40 waar tegenaan gereden zou zijn, zat een zwaar gehandicapt kind en nog 3 inzittenden.

De 41-jarige bestuurder zou opzettelijk enkele keren tegen de auto zijn gereden, waarin dit kind zat. Tot de Varsseveldseweg bleef de andere auto achter de rode Volvo rijden. Deze inzittenden zijn direct naar het politiebureau gereden voor het doen van aangifte.

Beide partijen zijn familie van elkaar en hebben een conflict. De bestuurder/tegenpartij is bij een woning in Doetinchem aangehouden door de politie. Zijn auto is door de agenten in beslag genomen voor het verdere onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten