112Gelderland

Doetinchem - Poging plofkraak pinautomaat Doetinchem

In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 april is er een poging plofkraak geweest in Doetinchem. Dit gebeurde bij de pinautomaat aan de Houtsmastraat. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Onbekenden hebben rond 02.20 uur getracht de pinautomaat open te krijgen, maar zijn hierin niet geslaagd. Waarom dit niet is gelukt, is op dit moment nog onduidelijk. Heeft u iets gehoord of gezien dat mogelijk verband zou kunnen hebben met de poging plofkraak, laat het dan weten. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000.     Om ongeveer dezelfde tijd is er een uitgebrande auto aangetroffen in de buurt van de Gaarde in Doetinchem. Mogelijk bestaat er een verband met de mislukte plofkraak; de politie onderzoekt dit. Het uitgebrande voertuig is woensdagavond 25 april gestolen aan Pluimersdijk in Zelhem. Dit moet zijn gebeurd na 20.30 uur. Getuigen van deze autodiefstal worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten