112Gelderland

Putten - Vier mannen aangehouden voor diefstal pakjes sigaretten

Vier mannen zijn donderdag 20 april aangehouden voor diefstal van meerdere pakjes sigaretten bij een supermarkt aan de Bilderdijkstraat in Putten. En van hen wist in eerste instantie te ontkomen maar kon na diverse meldingen van getuigen als nog aangehouden worden. Alle vier de mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Rond 14.15 uur wilden vier mannen in de supermarkt wat kleine dingen afrekenen. De mannen gedroegen zich vreemd en het leek of ze probeerden de medewerkers af te leiden. Uiteindelijk verlieten ze de winkel zonder iets af te rekenen. Een medewerker zag de vier vertrekken in een auto en noteerde de gegevens van de auto. Omdat bleek dat het schap met sigaretten een stuk leger was dan daarvoor werd de politie gebeld. Die troffen de auto aan op de Hoornsdam. Op de Strandboulevard werd de bestuurder een stopteken gegeven. En van de verdachten, 21 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, vluchtte uit de auto en wist via de snelweg te ontkomen. Er werd naar hem gezocht met behulp van een politiehelikopter en politiehond. Tevens werd een Burgernet-oproep gedaan. Na meldingen van getuigen die de man hadden gezien toen hij de A28 overstak en anderen die een man zagen op een camping aan de andere kant van de snelweg werd hij uiteindelijk aangehouden op deze camping. De andere drie werden bij de auto aangehouden. Het betroffen een 24-jarige man uit Budel en twee mannen van 20 en 24 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten