112Gelderland

Gendringen - Nieuwe wijkagent in gemeente Oude IJsselstreek

Per 1 maart is in de gemeente Oude IJsselstreek een nieuwe wijkagent begonnen. Manon Lichtenberg is sinds deze datum wijkagent voor Gendringen, Megchelen, Netterden, Breedenbroek, Voorst en het buitengebied. Zij neemt hiermee de wijken over van Nicole Hermsen.

Manon Lichtenberg  vindt vooral de samenwerking met de inwoners van haar wijken belangrijker. Manon vertelt: "Als wijkagent ben ik zoveel mogelijk in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor de mensen, want zij weten wat er speelt en leeft in hun wijk. Zij zijn de ogen en oren van de politie. Contact met uw wijkagent  Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijk gerelateerde vragen bij mij terecht. Ik voer mijn werkzaamheden uit vanaf het team Achterhoek-West. Ik ben bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0900-8844 en te volgen op sociale media. Twitter polgendringen,  Instagram politieoudeijsselstreek en Facebook  via Politie Oude IJsselstreek. Als ik niet aanwezig ben, kunnen buurtbewoners een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen altijd met 112. Een afspraak met mij maken is altijd mogelijk, dit kan bij u thuis of op het politiebureau in Ulft. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij de Politie. Ik ben begonnen in de gemeente  Vorden, vervolgens naar de gemeente Bronckhorst gegaan en in 2011 ben ik Wijkagent van Ulft Noord, Etten en Varsselder geworden. Na ruim 5 jaar in deze wijk, werd het tijd voor een nieuwe  uitdaging. Sinds 1 maart heb ik de wijken overgenomen van Nicole Hermsen en ben nu uw aanspreekpunt. Taken wijkagent De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collegas van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten