112Gelderland

Koperdief aangehouden dankzij oplettende getuige

Kampen - In de nacht van donderdag op vrijdag 8 februari heeft de politie een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden voor koperdiefstal. Een oplettende getuige zag dat de man zich verdacht gedroeg en belde de politie.

De melding kwam rond 01:30 uur. Een getuige zag dat de man een paar keer heen en weer liep over de Botermarkt en zich verdacht gedroeg. De politie is gebeld en agenten hebben in de omgeving naar de man gezocht. Agenten zagen op de Oudestraat een man staan die aan het signalement voldeed. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij later onderzoek vonden agenten de auto van de verdachte. In de buurt van de auto is een hoeveelheid koper en gereedschap aangetroffen.

De gevonden koperen buizen waren waarschijnlijk gesloten. Deze zijn in beslag genomen. De Zwollenaar is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De politie onderzoekt de koperdiefstal.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten