112Gelderland

Getuigen gezocht van tasdiefstal

Apeldoorn - Donderdagochtend 7 februari is op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn een 24-jarige fietsster uit die stad op straat van haar tas beroofd. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen van deze tasdiefstal, dit kan via 0900-8844.

De vrouw fietste rond 11.00 uur in de tunnel op de Koning Stadhouderlaan toen twee jongens op een scooter haar passeerde en haar tas wegnamen. Hierdoor kwam de vrouw met haar fiets ten val.

De jongens reden op een blauwe scooter met witte strepen. Beiden droegen een helm. De bestuurder droeg een helm bijpassend bij de scooter, blauw met witte strepen. De bijrijder droeg een zwarte helm en had witte gympen aan.

Na de tasdiefstal is het tweetal in de richting van de Wilhelmina Druckerstraat gereden. De politie heeft de diefstal in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten