112Gelderland

Wezep - Burgemeester opent politiesteunpunt Wezep

Op woensdag 8 maart 2017 opent burgemeester Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek het nieuwe politiesteunpunt. Het steunpunt heeft een plek gekregen in het vernieuwde dorpshuis in Wezep. Inwoners kunnen bij het steunpunt terecht met vragen of voor het doen van aangifte.

Burgemeester Hoogendoorn: Het is fijn dat het politiesteunpunt in Wezep een mooie nieuwe plek heeft gekregen. Door het steunpunt in het dorpshuis kunnen inwoners blijvend in onze gemeente terecht als zij de politie nodig hebben. Met deze opening willen we hier extra aandacht aan geven. Programma De opening vindt woensdagmiddag 8 maart plaats om 13.30 uur bij de ingang van het politiesteunpunt aan de zijkant van het dorpshuis aan de Marinrade 3 in Wezep. Na de opening kunnen aanwezigen kennismaken met de wijkagenten van de gemeente Oldebroek. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen, zoals een foto maken op de politiemotor of een politieauto van dichtbij bekijken. Ook is het mogelijk vragen te stellen aan de politie.

Politiesteunpunt Het politiesteunpunt in het dorpshuis is van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur geopend. Voor vragen kunt u tijdens openingstijden altijd binnen lopen. Voor het doen van aangifte, maakt u vooraf een afspraak via 0900 8844. Daarnaast is het mogelijk om voor verschillende zaken digitaal aangifte te doen via www.politie.nl.

Wijkagenten Naast de collegas van het wijkteam gebruiken straks ook de wijkagenten het steunpunt in het dorpshuis als werkplek. In de gemeente Oldebroek zijn vier wijkagenten werkzaam. Thomas Kasperink voor Wezep Jan Willem Jansen voor Hattemerbroek, Oosterwolde, Noordeinde, Wezep Noord, Oldebroek West  Peter van Essen voor Oldebroek, Oosterwolde, 't Loo, Noordeinde, Kerkdorp & het Gelderse deel van Zuideinde. Gerard Regterschot is cordinerend wijkagent voor de gemeente Oldebroek. U kunt via 0900 8844 of via www.politie.nl een afspraak maken met uw wijkagent. Via sociale media wordt u op de hoogte gehouden door de wijkagenten te volgen op Twitter of de Facebookpagina Politie Elburg-Oldebroek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten