112Gelderland

Apeldoorn, Voorthuizen, Nijmegen, Nijkerk, Arnhem - Zaken in Bureau GLD van 8 maart

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Apeldoorn, diefstal kabels lantaarnpalen en beugels van  verkeersborden In Apeldoorn en omgeving worden sinds begin van het jaar kabels uit lichtmasten gestolen. Ook worden beugels van verkeersborden weggenomen. Het gebied breidt zich inmiddels ook uit  tot Voorst, Epe en Arnhem. Dit levert gevaarlijke situaties op maar ook een grote schadepost voor de gemeente. In de uitzending een overzicht en diverse vragen aan de kijker.

Voorthuizen, oudere dame bestolen door zakkenrollers In de lokale Albert Heijn wordt een oudere dame benaderd door een onbekende, Engels sprekende vrouw. Ondertussen pakt een handlangster de portemonnee van het slachtoffer uit haar trolly. In de uitzending bewakingsbeelden waarop de zakkenrolsters te zien zijn.

Nijmegen, getuigen dodelijk verkeersongeval gezocht Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is die nacht van zaterdag op zondag overleden na een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats. De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam.  Het ongeval vond plaats rond 03.05 uur op het moment dat de taxichauffeur een personenauto had ingehaald. Achter zijn taxi reed op dat moment nog een 3e personenauto. De politie wil graag in contact komen met deze beide andere automobilisten.

Nijkerk, woningoverval Op woensdag 21 december rond 13.30 uur kwam een bewoner van een huis aan de Margrietstraat thuis. Binnen werd hij geconfronteerd met twee onbekende mannen. Deze dwongen hem, onder bedreiging van een wapen, geld af te geven. De twee mannen gebruikten daarbij ook veel geweld. Het slachtoffer werd door de twee mannen opgesloten in de badkamer. Daarna gingen de twee er vandoor. In de uitzending signalementen en verschillende vragen.

Arnhem, moeder en twee kinderen beroofd Op zondagmiddag 5 maart rond 17.15 uur liep het slachtoffer samen met haar dochtertje (2,5 jaar) en zoontje (3,5 jaar) vanuit haar woning in de richting van het winkelcentrum 'Rijkerswoerd' te Arnhem. Toen zij daar liepen hoorde het slachtoffer een scooter van achteren naderen en afremmen toen hij bij hen in de buurt kwam. Het slachtoffer had op dat moment een schoudertasje, zwart van kleur om haar linker schouder hangen. Op het moment dat de scooter hen van achteren passeerde voelde het slachtoffer een harde 'ruk' aan de riem van haar schoudertasje. De jongen die achterop de scooter zat had het geroofde schoudertasje vast bij het wegrijden. In de uitzending verschillende vragen en signalementen van de daders.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten