112Gelderland

Maas en Waal - Gezamenlijk statement carnaval burgemeesters Van Riswijk en Steenkamp

Het carnavalsfeest staat weer voor de deur. Alle voorbereidingen zijn getroffen om er ook dit jaar een onvergetelijk feest van te maken. Een feest voor iedereen, een feest waar plezier maken centraal staat, een feest zonder overlast.

De gemeenten heeft vorig jaar gezamenlijk en in goed overleg met de diverse carnavalsverenigingen kaders voor gesteld. Een aantal van die regels is dit jaar aangepast. Wat voor ons voorop staat is de veiligheid. Carnaval moet in alle opzichten een veilig feest zijn. Daarom doen we een beroep op u. Stel veiligheid boven alles en houdt u aan de regels die zijn opgesteld. We vragen speciale aandacht voor de regel die stelt dat mensen zich uitsluitend tijdens de reguliere optocht op de wagens mogen bevinden, dus niet wanneer u van en naar een optocht rijdt! De politie controleert dit jaar extra streng op veiligheid en openbare orde.

Wij wensen u allen een plezierig carnaval toe!

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten