112Gelderland

Renkum - Onderzoek naar zware mishandeling en vernieling rond jaarwisseling

De politie heeft woensdagochtend 25 januari drie verdachten aangehouden voor een zware mishandeling in de nieuwjaarsnacht in Renkum. In het onderzoek wordt ook gekeken naar de vernieling van een auto met vuurwerk. Tijdens huiszoekingen bij de verdachten stuitten agenten op wapens.

Op 1 januari kwam er rond 04.00 uur bij de politie een melding binnen van een ongeval met een scooter op de kruising van de Enkweg met de Kerkstraat. Ter plaatse bleek dat er een jongeman van 20 was mishandeld, en dat er dus geen sprake was van een ongeval. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en moest daar meerdere dagen blijven voor behandeling.  De politie onderzoekt of er verband is met de vernieling van een auto eerder, op oudjaarsavond. De auto werd met vuurwerk vernield. In dat onderzoek zijn nu drie mannen van 22 jaar uit Renkum aangehouden. Agenten hebben huiszoeking gedaan bij de verdachten. Daarbij werden verschillende wapens gevonden, waaronder een vuurwapen, ploertendoders, een boksbeugel en een vlindermes. Het onderzoek gaat nu verder om te achterhalen wat de rol van de verdachten geweest is. ( SK) 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten