112Gelderland

Nijmegen - Politie zoekt getuigen na overval op cafetaria

De politie is op zoek naar getuigen na een overval op een cafetaria in Nijmegen. Zaterdagavond werd een cafetaria aan de Zijpendaalsestraat rond half acht overvallen.

De overvaller kwam binnen en bedreigde de aanwezige medewerker met een wapen. De medewerker verweerde zich echter, waardoor er een schermutseling ontstond. De medewerker raakte hierdoor lichtgewond, en moest later behandeld worden door medisch personeel. De overvaller is op de vlucht geslagen. In het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die zaterdagavond iets verdachts hebben gezien rond het cafetaria. Het kan ook zijn dan iemand de overvaller heeft gezien of kent. Het gaat om een getinte man van ongeveer 1.80m lang. Hij had een blauwe spijkerbroek aan en een donkere jas met capuchon, en de man droeg handschoenen. Hebt u informatie Bel de politie dan via 0900-8844 of meldt uw tip via het meldformulier.   ( sk)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten