112Gelderland

Duiven - Update bericht: Man (20) zwaar gewond na ernstig verkeersongeval

Bij een ernstig verkeersongeval zaterdagochtend 12 november tussen een auto en een fietser op de kruising Oost-Singel/Broekstraat in Duiven is een 20-jarige man uit Giesbeek ernstig gewond geraakt.

Die ochtend rond half zes kreeg de politie een melding dat er een verkeersongeval plaats had gevonden tussen een fietser en een auto. De automobilist was na het ongeval doorgereden. De fietser, een 20-jarige man uit Giesbeek, is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft twee Duivenaren en twee Arnhemmers aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeval. De auto die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is geweest, is later die ochtend aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het verkeersongeval en de betrokkenheid van de aangehouden personen.  

De 20-jarige man uit Giesbeek die zaterdagochtend 12 november zwaar gewond raakte bij een verkeersongeval in Duiven is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Vlak na het ongeval heeft de politie in Duiven vier personen aangehouden: een 27-jarige Duivenaar, een 29-jarige vrouw uit Duiven en twee mannen van 30 jaar uit Arnhem (dit in tegenstelling tot eerdere berichten dat het om vier Duivenaren ging). De 27-jarige Duivenaar, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Hij wordt ervan verdacht de bestuurder van de auto te zijn geweest die bij het ongeval betrokken was. De andere drie verdachten zijn zaterdag na verhoor vrijgelaten. Zij blijven nog wel verdachte in deze zaak. De politie gaat er na eerste onderzoek vanuit dat er op het moment van de aanrijding twee personen (de twee Duivenaren) in de auto zaten. Het onderzoek naar de precieze toedracht van het verkeersongeval en de betrokkenheid van de twee andere verdachten daarbij is nog in volle gang.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten