112Gelderland

Verdacht drietal bekeurd

Enspijk - Een zich verdacht gedragend drietal is maandagavond rond 23.40 uur aangesproken door surveillerende agenten. Twee van de drie moesten mee naar het politiebureau omdat zij geen identiteitsbewijs bij zich hadden.

Het incident was op de Middenweg in Deil. De agenten zagen een auto op de doodlopende Middenweg rijden en gezien het tijdstip vonden ze dat vreemd, waarop een controle volgde.

De bestuurder en de bijrijder konden geen legitimatiebewijs tonen. Bij verdere controle bleek dat in de laadruimte van de bestelauto zich nog een derde persoon ophield. Deze persoon, een 40-jarige man uit Den Haag, had wel een legitimatiebewijs bij zich. Uit navraag in de systemen bleek deze man een goede bekende te zijn van de politie. Hij is met een bekeuring op zak (voor het meerijden in een laadruimte) weggestuurd.

De andere twee bleken na verder onderzoek op het politiebureau mannen van 44 en 50 jaar oud uit Meteren te zijn. Beiden bleken eveneens al vaker met justitie in aanraking te zijn geweest. De 50-jarige had nog een boete openstaan van ruim 700 euro. Beide heren kregen een bekeuring voor het niet tonen van een identiteitsbewijs; de 44-jarige kreeg bovendien nog een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. Na verhoor is het duo later in de nacht weer in vrijheid gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten