112Gelderland

Gezamenlijk spreekuur voor wijkagenten de Maten

Apeldoorn - De wijkagenten van de Apeldoornse wijk de Maten houden sinds enkele jaren spreekuur in het politiebureau aan de Beatrijsgaarde. Tot voor kort hadden de wijkagenten verschillende tijden waarop het spreekuur werd gehouden. Sinds enige tijd houden de wijkagenten n gezamenlijk spreekuur.

De keuze voor n gezamenlijk spreekuur betekent dat op n vast moment in de week iedereen terecht kan met vragen en/of problemen. Ook wanneer de eigen wijkagent op dat moment niet aanwezig is, kunnen de andere wijkagenten uit de Maten u te woord staan.

De wijkagenten houden iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur spreekuur. Wijkagent Theo Simmelink zet zich in voor de Maten-Zuid, Erol Kalay is wijkagent in de Maten-Oost en Carl van Kasteel zet zich als wijkagent in voor de Maten-West.

Apeldoorn de Maten-Zuid: Matenhoeven, Matengaarden en Eglantier e.o. Apeldoorn de Maten-Oost: Matenhoeken, -horsten, -donken, Voorwaarts en Zonnehoeve Apeldoorn de Maten-West: Matenvelden en Matendreven

De wijkagenten, en andere collegas van de politie, zijn telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bij urgente situaties, waarbij direct inzet van de politie nodig is, bel altijd 112.

Wijkagenten Theo Simmelink en Carl van Kasteel zijn ook via twitter te volgen. Wil jij weten wat beiden doen in hun werk als wijkagent, volg dan polmatenzuid voor Theo Simmelink of polmatenwest voor Carl van Kasteel.

Het spreekuur van de wijkagenten, is bedoeld om vragen te stellen aan de politie, of om tips of aandachtspunten door te geven. Het doen van aangifte vindt zoveel mogelijk op afspraak plaats, aan de Vosselmanstraat. Bel voor het maken van een afspraak (eventueel ook s avonds) 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten