112Gelderland

Hengelo - Politie vindt softdrugs bij controle winkel en rookcaf

De politie startte woensdagmiddag in samenwerking met de gemeente Hengelo een actie tegen softdrugshandel bij een winkel en een rookcaf aan de Bornsestraat.

Aanleiding voor de actie waren signalen dat er in beide zaken softdrugs werd verkocht. Daarom werden woensdagmiddag vanaf 15.00 uur klanten bij vertrek uit de zaken opgevangen en gecontroleerd. Bij meerdere bezoekers werd een hoeveelheid softdrugs aangetroffen die hoger lag dan de toegestane gebruikershoeveelheid. Daarop werden de winkel en het rookcaf gecontroleerd. In beide zaken werd een hoeveelheid softdrugs aangetroffen.

De bezoekers met teveel drugs op zak kregen een proces verbaal. Er werden geen aanhoudingen verricht. De winkel is echter op last van de burgemeester per direct gesloten omdat dit de tweede overtreding was in korte tijd. Welke maatregelen het rookcaf tegemoet kan zien is nog niet bekend.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten