112Gelderland

Tiel - Getuigen gezocht van mishandeling

Op zaterdagochtend omstreeks 11.50 uur werd een 39-jarige Tielenaar ernstig mishandeld door drie inzittenden van een grijze Audi A3. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht en liep diverse blauwe plekken en kneuzingen op. Zijn zoontje was getuige van het voorval. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stak met zijn zoontje het zebrapad over op de Veemarkt ter hoogte van de ABN-Amrobank, maar werd daar gehinderd door een auto die hem geen vrije doorgang verschafte. Het slachtoffer tikte uit frustratie op het dak van de auto. Direct hierop stopte de auto en stapte n van de drie mannen uit en sloeg het slachtoffer vol in het gezicht en gaf hem een duw. Dan stappen die twee andere inzittenden ook uit en schoppen hem ook nog een aantal keren.   De auto met de drie mannen maakte deel uit van een rouwstoet. De politie hoopt dat mensen wat gezien en/of gehoord hebben en deze informatie willen delen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten