112Gelderland

Bromfietser ernstig gewond na botsing met geparkeerde bestelauto

Oosterbeek - In Oosterbeek is maandagochtend 4 februari een 21-jarige man uit die plaats ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn bromfiets op een geparkeerde bestelauto was gebotst. Het slachtoffer is met vermoedelijk hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders waarschuwden even na half negen de politie nadat ze het slachtoffer gewond op De Vrijburg op straat hadden gevonden. De Oosterbeker bleek niet aanspreekbaar. Bij de hulp aan het slachtoffer werd ook de traumahelikopter ingezet.

Op basis van de aangetroffen situatie is niet vastgesteld kunnen worden of er derden in het spel zijn. Daarom doet de politie nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tot nu toe hebben zich nog geen getuigen gemeld, maar de politie houdt er rekening mee dat die er wel zijn. Zo zou er kort voor de aanrijding een auto gezien zijn in de buurt van het ongeval. De inzittenden ervan zouden belangrijke getuigen kunnen zijn. Zij, maar ook andere getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten