112Gelderland

Hengelo - Getuigenoproep voor verkeersongeval motoragent

Een motoragent raakte woensdag 28 september betrokken bij een aanrijding op de A35 vanuit Almelo in de richting van Hengelo.

De motoragent zag een autobestuurder rijden in een witte Opel Combo met zwarte rookpluimen, die uit de uitlaat van deze auto kwamen. De motoragent nam waar dat de bestuurder van deze auto verkeersgevaarlijk rijgedrag vertoonde. De motoragent gaf op een gegeven moment aan de bestuurder van de auto het teken Politie Volgen. De autobestuurder reed vrijwel direct hierna tegen de achterzijde van de motor. Dit gebeurde halverwege Borne West en afslag Delden. De motoragent hield de motor onder controle en wist te stoppen op de vluchtstrook. De bestuurder van de auto stopte ook op de vluchtstrook. De autobestuurder, een man uit Almelo, is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencentrum van de politie in Borne voor nader verhoor.De politie is op zoek naar getuigen, die de aanrijding hebben gezien en/of het rijgedrag dat hieraan vooraf is gegaan. De districtsrecherche in Hengelo is te bereiken via tel. 0900-8844.

()  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten