112Gelderland

Putten - Winkeldief getackeld en aangehouden door getuigen

Zaterdagmiddag 17 september is een 29-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aangehouden door een voorbijganger en een opsporingsambtenaar van de gemeente die in zijn vrije tijd in de stad liep.

De man had geprobeerd USB-sticks te stelen bij de Hema aan de Verlengde Dorpsstraat in Putten. De man was vrijwel direct na binnenkomst opgemerkt door een alerte winkelmedewerker en in de gaten gehouden. Toen gezien werd dat de man meerdere USB-sticks, met een totale waarde van zon 300 euro, in zijn eigen tas stopte, sprak de medewerker hem aan. De man ging er vervolgens hard rennend vandoor, waarbij hij ook hardhandig mensen aan de kant duwde. n mevrouw kwam ten val en raakte gewond; zij liep zeer pijnlijke, mogelijk gekneusde ribben op. De verdachte rende de zaak uit en is even verderop door een voorbijganger onderuit gehaald en op de grond onder controle gehouden. Een opsporingsambtenaar van de gemeente schoot te hulp en bracht de man terug naar de Hema, in afwachting van de politie. De man werd overgedragen aan de politie, die proces-verbaal tegen hem opmaakt. De USB-sticks bleven in de winkel achter.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten