112Gelderland

Doetinchem - Man opgepakt na mishandelingen in appartementencomplex

Een woordenwisseling op straat is vrijdag in Doetinchem ernstig uit de hand gelopen. Aan de Marsmanstraat kreeg een man een woordenwisseling met een bejaard stel. Even later stormde de man het appartementencomplex waar het stel woonde binnen.

In de hal kwam de verdachte twee oudere vrouwen tegen. Hij sloeg en schopte een van de vrouwen. Ook een andere vrouw probeerde hij te schoppen, maar zij wist de verdachte te ontwijken. De mishandelde vrouw is later gewond naar het ziekenhuis gebracht. De andere vrouw raakte onwel door de schrik, zij werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De verdachte is daarna het complex ingegaan. Hij ging eerst naar de verkeerde verdieping en heeft bij twee appartementen de voordeur ingetrapt. Daarbij raakte een bejaarde vrouw gewond aan haar hand. Uiteindelijk kwam de verdachte aan op de andere verdieping bij de woning van het stel waarmee hij de woordenwisseling had. Ook hier heeft hij de deur opengetrapt, en mishandelde het stel.

Verschillende mensen belden 112, waarna de politie snel ter plaatse kwam. De verdachte was echter al gevlucht. Hij werd op een ander adres gevonden, waar hij zich had verstopt. De man is daar aangehouden, het gaat om een 41-jarige man uit Doetinchem. De politie heeft de bewoners van het appartement slachtofferhulp aangeboden. Verder zal er door de politie verder onderzoek worden gedaan om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De verdachte zit nog vast.   ( SK)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten