112Gelderland

Nijmegen - Man aangehouden na diefstal telefoon

De politie heeft donderdagavond 1 september een 29-jarige man uit Groesbeek aangehouden nadat deze een telefoon had ontvreemd van een 19-jarige Wijchenaar.

De Wijchenaar liep die avond rond half twaalf samen met een vriend op de Van Goorstraat toen ze door een man op een fiets werden aangesproken. De man vroeg of hij gebruik mocht maken van de mobiele telefoon van n van de twee om een kort telefoontje te plegen. Nadat de man het telefoongesprek had gevoerd, stopte hij de telefoon in zijn broekzak en riep dat hij een mes bij zich had. De Wijchenaar greep de man vervolgens vast en trok hem van zijn fiets af, waardoor de twee samen op de grond belandden. Al snel kregen de twee ook hulp van een omstander en kon de Groesbeker worden vastgehouden en de politie worden gebeld. Toen agenten aan kwamen rijden, wist de man net te ontsnappen. Op aanwijzing van het slachtoffer kon de Groesbeker in de nabije omgeving worden aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.    

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten