112Gelderland

Mannen aangehouden voor diefstal diesel

Winschoten - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 21-jarige man uit de gemeente Ommen en een 27-jarige man uit Oude Pekela aangehouden voor diefstal van diesel.

Kort daarvoor zagen surveillerende agenten een auto rijden vanuit een doodlopende weg in de richting van de Papierbaan in Winschoten. Toen zij polshoogte gingen nemen zagen zij aan het eind van deze doodlopende weg een geparkeerde vrachtwagen staan waarvan de tankdop open stond. Hierop zijn de agenten achter de auto aangereden en hebben hen een stopteken gegeven. Daar bleek dat achterin de kofferbak van deze auto een ton met brandstof en een tuinslang lag. De mannen uit de gemeente Ommenen Oude Pekela zijn hierop aangehouden op verdenking van diefstal van diesel uit de vrachtwagen. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten