112Gelderland

Drie aanhoudingen na steekincident Arnhem

Arnhem - De politie heeft zondagochtend 3 februari drie mannen aangehouden na een steekincident in het centrum van Arnhem. Daarbij raakte een 24-jarige Fransman gewond.

Die ochtend rond kwart over zes kreeg de politie een melding dat er door meerdere personen gevochten zou worden op het Jansplein in Arnhem. Ter plaatse trof de politie een gewonde 24-jarige Fransman aan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem voor behandeling. Na het steekincident heeft de politie drie personen aangehouden, een 28-jarige man uit Westervoort, een 30-jarige Arnhemmer en een 38-jarige Fransman. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging c.q. betrokkenheid bij het steekincident. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van de openlijke geweldpleging en het steekincident en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien dat mogelijk met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten