112Gelderland

Balkbrug, Enschede, Zwolle, Gramsbergen, Dedemsvaart, Almelo, Overdinkel. - Zaken in Onder de Loep van 25 augustus

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Balkbrug, inbraak woning Zwolseweg Op zondagmiddag 19 juni rond 13.30 uur trof een 71-jarige inwoonster van Balkbrug een man en een vrouw bij haar openstaande voordeur. Zij kwam op dat moment zelf net uit de schuur lopen. Ze zag dat de twee via de voordeur naar binnen gingen en liep er zelf achteraan.

Enschede, woningoverval Reggestraat Op 18 augustus zit een 33-jarige vrouw alleen in haar woonkamer als omstreeks 22.15 uur plotseling een onbekende man met een vuurwapen voor haar staat.

Zwolle, Overval Domino's Pizza Op vrijdagmiddag 5 augustus, net voor 12 uur s middags, werd een vestiging van Dominos Pizza aan het Bachplein in Zwolle overvallen door een onbekende man.

Gramsbergen, diefstal parfums bij drogist Op 4 augustus stelen twee mannen voor 200,- aan parfums bij de Dio drogist aan de Oostermaat in Gramsbergen.

Dedemsvaart, inbraak Chinees restaurant Een man breekt op 27 juli in bij een chinees restaurant aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Hij neemt de inhoud van de gokkast mee als buit.

Almelo, diefstal bliksemafleider Op maandagochtend 18 juli om 00.19 uur steelt een man 150 meter bliksemafleider vanaf het dak van een tandartsenpraktijk aan de Zeearend in Almelo.

Overdinkel, inbraak Plus Hoofdstraat Op 2 augustus rond 22.15 uur breekt een jongeman in bij de Plus aan de Hoofdstraat in Overdinkel. Hij komt binnen door de schuifdeur te forceren.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten