112Gelderland

Arnhem - Viertal betrapt met koper en aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag belde een getuige de politie dat hij in de Van Olden Barneveldtstraat een viertal personen in tuinen met spullen zag sjouwen. Een surveillancewagen werd meteen door de politiemeldkamer die kant opgestuurd. Agenten troffen de vier, die voldeden aan het doorgegeven signalement, aan bij de kruising met de Johan de Wittlaan en hielden hen staande.

Na een klein onderzoekje in de directe omgeving trof de politie in de struiken meerdere stukken koper aan, waaronder een koperen dakgoot. Hierop zijn de vier meteen aangehouden op verdenking van diefstal of heling. Het gaat om mannen van 26 tot en met 37 jaar afkomstig uit onder andere Arnhem en Beekbergen. Zij zijn voor verhoor ingesloten op het politiebureau en gedurende verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie heeft enkele getuigen en een gedupeerde gesproken.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten