112Gelderland

Wageningen - Scooterrijder gewond na eenzijdig ongeval

Zondagmorgen rond 05.35 uur meldde een hardloper aan de politie dat op de Grintweg een scooterrijder tegen een boom was gereden en bewusteloos op de grond lag. Toen agenten ter plekke kwamen was de man bij kennis, gedroeg zich recalcitrant en weigerde aanvankelijk hulp en medewerking aan onderzoek. De agenten hadden sterk het vermoeden dat sprake was van gebruik van alcohol en/of drugs en hielden hem daarop aan.

De scooterbestuurder, een 31-jarige inwoner van Wageningen, had divers letsel waaronder verwondingen aan zijn knie, pols en hoofd en is door de politie naar het ziekenhuis in Ede overgebracht voor de nodige medische zorg. Ook is bloed afgenomen voor nader onderzoek naar rijden onder invloed. De politie stelt verder onderzoek in en zal de verdachte horen zodra dit kan. Van de getuige is een getuigenverklaring opgenomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten