112Gelderland

Wijchen - Aangehouden voor het bezit van drugs.

Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag op de Schoenaker een 22-jarige inwoner van Wamel aangehouden. De man was in het bezit van meerdere zakjes met daarin drugs.

Even na 4.00 uur zagen agenten op de Schoenaker een auto rijden waarvan een koplamp defect was. Ze besloten de bestuurder te laten stoppen om hem daarop te wijzen. Toen de bestuurder staande gehouden was roken de agenten bij hem een alcohollucht. Een blaastest pakte voor de man negatief uit. De man moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Toen n van de agenten de auto van de verdachte op een veilige plaats wilde parkeren, trof hij in de auto meerdere verpakkingen met zeer waarschijnlijk drugs aan. Ook lag er een weegschaal in de auto, vermoedelijk om kleine hoeveelheden drugs af te wegen. De verdachte is aangehouden voor het bezit van drugs en op het politiebureau ingesloten. Overigens krijgt hij ook een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Hij blies namelijk 110 ug/l terwijl de limiet voor hem als beginnend bestuurder ligt op 90 ug/l.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten