112Gelderland

Hengelo - Drie mannen aangehouden op verdenking poging afpersing en vernieling

Vrijdagavond 5 augustus heeft de politie in Hengelo (Ov.) drie mannen aangehouden op verdenking van een poging tot afpersing en vernieling.

De politie werd aan het begin van de avond gebeld door het slachtoffer, over het feit dat een man hem had geprobeerd af te persen. De man was weggereden in een auto waar nog twee mannen inzaten. Even later zijn er ruiten vernield van een woning waar de gedupeerde eigenaar van is, aan de Groenhofstraat. Bij de woning zijn twee ruiten vernield en ook hier werd dezelfde auto met drie mannen gezien. De politie stelde een onderzoek in en heeft in de loop van de avond de drie verdachten op drie verschillende locaties aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man zonder vast woonadres en twee mannen van 39 en 47 uit Hengelo. De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie onderzoekt nog wat ieders rol was in het geheel en wat de aanleiding was voor de poging afpersing en de vernieling.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten