112Gelderland

Hengelo - Mannen op scooter plegen straatroof

Maandagnacht, rond 01.30 uur, is een 21-jarige man in het fietstunneltje in het Bartelinkslaantje van zijn geld beroofd. De daders gingen er op een scooter vandoor.

Het slachtoffer fietste over de Deurningerstraat en merkte dat hij daar gevolgd werd door een scooter. Toen hij in het fietstunneltje reed kwam de scooter, met daarop twee personen, naast hem rijden en dwongen hem tot stoppen. En van de mannen bedreigde het slachtoffer met iets dat op een vuurwapen leek. De andere man dwongen hem zijn geld af te geven. Toen het slachtoffer zijn geld had afgegeven, gingen de twee daders er op de scooter vandoor in de richting van het centrum van Hengelo. Van de daders is bekend dat ze beiden zwarte kleding droegen. En van hen droeg een zwarte helm, de ander een zwarte bivakmuts. Ze reden op een zwarte scooter.

De politie vraagt eventuele getuigen die maandagnacht op de Deurningerstraat of bij het fietstunneltje iets hebben gezien, of iets die meer kunnen vertellen over deze twee straatrovers, zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten